Kledingdieven opgepakt in de Lenghengang

31 augustus 2009

DORDRECHT - Twee jongens van 16 en 17 jaar uit Dordrecht zijn op zondagmiddag 30 augustus rond 14.30 uur in de Lenghengang aangehouden op verdenking van diefstal uit een kledingwinkel aan het Statenplein.

Een klant zag dat een jongen diverse kledingstukken in een tas stopte en de winkel uitrende. Door het personeel van de zaak werd een beveiligingsbeambte in kennis gesteld waarna de twee konden worden aangehouden. In de tas van één van de twee werden kledingstukken van de winkel aangetroffen. De verdachten zijn na hun aanhouding ingesloten en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.