Klein meisje en vrouw botsen op elkaar

01 september 2009

DORDRECHT - Een 49-jarige vrouw uit Dordrecht heeft een gebroken sleutelbeen opgelopen bij een ongeval. Een 6-jarig meisje uit Dordrecht was samen met een vriendinnetje een hond aan het zoeken. Ze fietste bij de bocht van de Eddingtonweg met de Oudendijk in Dordrecht.

Waarschijnlijk nam het meisje de binnenbocht waar ook de 49-jarige vrouw op haar scooter reed. De twee botsten frontaal tegen elkaar. De vrouw ging onderuit en viel op de fiets van het meisje en kreeg de scooter op haar. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.