Jongen aangehouden voor diefstal uit warenhuis

02 september 2009

DORDRECHT - Op dinsdagmiddag 1 september is om 15.10 uur een 16-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden voor diefstal van een spijkerbroek in een warenhuis aan de Voorstraat. Een beveiligingsbeambte zag dat de jongen met een spijkerbroek een pashokje inliep waarna hij zonder te betalen de winkel verliet met een plastic tas waar de broek in zat.

Bij de uitgang legitimeerde de beveiligingsbeambte zich en deelde de jongen mee dat hij was aangehouden voor diefstal. De winkeldief ging er vandoor en gooide de tas achter zich neer. Vanuit de Tolburg Landzijde rende de jongen verder naar de Blindeliedengasthuissteeg.

De jongen wilde de beveiligingsbeambte tegenwerken door een stoel van een terras te gooien, maar dit mislukte. De verdachte gleed uit en kon alsnog worden aangehouden. Hij verzette zich enige tijd maar kon met behulp van een collega-beveiliger worden overgedragen aan de politie. Bij de fouillering werd duidelijk dat de jongen een boksbeugel bij zich droeg. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.