Scooters veroorzaken overlastop de Krispijnseweg

03 september 2009

DORDRECHT - De politie heeft drie scooters in beslag genomen. Agenten begonnen op woensdagavond 2 september 2009 een onderzoek naar aanleiding van een melding op de Krispijnseweg in Dordrecht.

Drie scooters reden daar rond. De bestuurders zorgden voor gevaarlijk verkeersgedrag en reden met hoge snelheden, op de achterwielen, op de stoep en drogen geen helm. Uit het onderzoek bleek dat dit al enige tijd aan de gang was. Zo had een meisje net een aanrijding kunnen voorkomen. Bij de Ernst Casimirstraat zagen agenten een van de scooters. De bestuurder gooide deze neer en rende hard weg. Een agent kreeg nog een branddeur tegen zich aan gesmeten op het moment dat de scooterrijder hier liep.

Uiteindelijk vond de politie in een schuur nog twee scooters. De politie gaat verder met het onderzoek en bekijkt wie op de scooters hebben gereden en de overlast hebben veroorzaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.