Merwe's Oratorium huldigt zangeres Anneke van der Net voor vijftig jaar

05 september 2009

DORDRECHT - Anneke van der Net van de Kop is al vijftig jaar het koor Merwe's Oratorium trouw. De vereniging huldigde haar  daaom deze week uitgebreid. Anneke is bij het koor een historische zangeres. Pas één keer zong iemand bij de  vereniging in het verleden langer dan een halve eeuw op hoog  niveau mee. Anneke heeft er alle talenten voor om dat record te verbeteren. Ze is mede door haar man Jan ook bekend in Krispijn. Ze werkte tot enkele jaren geleden mee in deToko aan de Brouwersdijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.