Aangehouden in gestolen personenauto

07 september 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Zwijndrecht is door politieagenten aangehouden omdat hij in een gestolen personenauto reed. Dit gebeurde zondagavond 6 september 2009 omstreeks 22.00 uur op de Visbrug. Tijdens een controle bleek dat het kenteken dat op de Volkswagen Golf personenauto zat, thuishoorde op een Mercedes Benz. De Volkswagen stond als gestolen gesignaleerd  voor de politie in Utrecht. De verdachte is aangehouden en ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.