Vrouw veroorzaakt ongeluk met 2 bromscooters

07 september 2009

DORDRECHT - Een 54-jarige vrouw uit  Voorburg heeft tijden het keren met haar personenauto een aanrijding veroorzaakt met twee bromscooters. Dit gebeurde op zondagmiddag 6 september 2009 op de Achterhakkers.

Terwijl de vrouw aan het keren was kwam een groep van ongeveer 30 bromscooters aangereden. Deze hielden een toertocht. Twee bestuurders, een 16-jarige jongen uit Alblasserdam en een 17-jarige jongen uit Dordrecht konden niet op tijd stoppen en botsten tegen de linker zijkant van de auto. De 17-jarige jongen uit Dordrecht raakte gewond aan zijn arm en bleef op de grond liggen.

Hij is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Politieagenten van de Regionale Verkeers Ondersteuning hebben een sporenonderzoek ingesteld. De bromscooters zijn voor onderzoek meegenomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.