RTV Dordrecht komt met eigen nieuws op internetsite

07 september 2009

DORDRECHT -  RTV Dordrecht wil vanaf dinsdag 8 september de eigen nieuwsredactie nieuws laten brengen op radio, TV en internet. De locale omroep kondigt dit aan op de eigen site  http://www.rtvdordrecht.nl/

Tot enkele weken geleden nam RTV Dordrecht het nieuws over van AD De Dordtenaar. Deze krant kiest vanaf vandaag voor een andere kant en wil via internet nieuws zo meer zo makkelijk weggeven. Daarom ging ook de Dordtse afdeling, na vier jaar, uit de lucht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.