De Willige Dame doet aan lunchschaken

07 september 2009

DORDRECHT - Schaaksociëteit de Willige Dame regelt vanaf woensdag 9 september weer elke week het lunchschaken in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt. De schaakborden en schaakklokken komen vanaf half één op tafel. De overdag-competitie wordt gedragen door de schakers Arno Slagboom, Johan Went en Hans Berrevoets, die betrokken zijn bij de in 1983 begonnen club de Willige dame. Piere Smeets won met overmacht de laatste competitie. Wie om half één zich meldt bij de organisatie heeft een partij, die een lunchpauze lang duurt.
Voor de Willige Dame, die elke dinsdagavond speelt in Visser, is het lunchschaken een vorm van schaakpromotie. Daarnaast is het één van de activiteiten overdag in Dordt op het schaakbord. Dienstencentrum de Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Crabbehof heeft elke donderdagochtend vanaf half tien een competitie.

Meer informatie op www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.