Brand in centrum Dordrecht

07 september 2009
Brand in centrum Dordrecht

DORDRECHT - In een pand aan de Dolhuisstraat heeft vrijdagmiddag 4 september een grote brand gewoed. De brand ontstond rond 13.45 uur tijdens bouwwerkzaamheden. De brandweer rukte vervolgens uit om bluswerkzaamheden te verrichten. Gezien de complexiteit van de brand en de enorme hitte die vrij kwam, besloot de brandweer op te schalen naar een zogenaamde GRIP 1. Om 17.50 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

In totaal kwamen drie blusvoertuigen en twee redvoertuigen van de brandweer Dordrecht en Zwijndrecht ter plaatse om de brand te blussen. Er vielen geen slachtoffers. Aangezien de brand voornamelijk inpandig woedde, was er geen sprake van gevaar voor de omliggende panden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De Politie Zuid-Holland-Zuid stelt een onderzoek in.


Foto: William Boer

Foto: William Boer

Foto: Gerben van den Boom

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.