Benzine niet betaald - verdachte aangehouden

07 september 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 6 september op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden.

Hij zou 18 augustus van dit jaar bij een benzinepomp aan de Provincialeweg brandstof hebben getankt zonder te betalen. Daarvan werd aangifte gedaan en uit onderzoek beeld dat de 20-jarige man als verdachte kon worden aangemerkt. Hij werd op het politiebureau ontboden, waar hij is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.