Winkeldieven aangehouden op het P.A. de Kokplein

07 september 2009

DORDRECHT -Een 16-jarige jongen uit Dordrecht en een 17-jarige plaatsgenoot zijn op respectievelijk 5 en 6 september aangehouden. Ze zouden hebben gestolen in een winkel aan het P.A. de Kokplein. Direct nadat hij drie blikjes fris en een fles drank had gestolen werd de jongste door een personeelslid in de kraag gevat. De ander wist weg te komen. Maar niet voor lang: minder dan een dag later werd ook deze jongen gevonden en aangehouden. Zijn jongere maatje is na verhoor in vrijheid gesteld, de oudste is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.