Hennepkwekerij aangetroffen op de Oudendijk: drie verdachten aangehouden

07 september 2009

DORDRECHT - Drie mannen van 29 en 43 jaar uit Tilbureg en een 37 jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats zijn op 5 september op de Oudendijk aangehouden. De politie was een dag eerder daar op die locatie aanwezig na een melding van een mogelijke hennepkwekerij.

Daar was op dat moment niemand aanwezig. Op de locatie werden daadwerkelijk 1700 planten en apparatuur aangetroffen. Alles werd in beslaggenomen en vernietigd. Een dag later waren drie mannen er wel en werden ze direct aangehouden. Ze zijn ingesloten en worden verhoord. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.