Verdachten van verduistering aangehouden aan de Overkampweg

07 september 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 25 en 32 jaar uit Dordrecht zijn op 4 september op de Vest en op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden.

Ze zouden op 18 juli 2009 uit een winkel aan de Merwedestraat, waar ze op dat moment werkzaam waren,  een computer hebben weggenomen. Nadat de aangifte was opgenomen, heeft de politie onderzoek verricht met de aanhoudingen tot gevolg. De 25-jarige is na verhoor in vrijheid gesteld, de 32-jarige medeverdachte is in verzekering gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.