Centrum de Buitenwacht in Krispijn begint met koor

07 september 2009

DORDRECHT - Centrum de Buitenwacht in Krispijn, waar alle culturen welkom zijn, begint met een koor. Aanstaande vrijdag 11 september begint om 20 uur de repetitie met koffie en thee en daarna samen oefenen.

Humprey Piepelenbosch treedt als dirigent op.  De Buitenwacht zit in een voormalige kerk aan de Bosboom Toussaintstraat en behoort tot de kloppende harten van de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ook aan samenlevingsopbouw levert de Buitenwacht al vanaf 1982 een belangrijke bijdrage. De internationale dag, die voor 15 november op de kalender staat, is een belangrijk voorbeeld.

Riki Bansberg is de coördinator van het centrum en Bert van den Burg is de voorzitter van het bestuur. Meer info www.buitenwachtdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.