Vrijdag Sportboulevard op het hoogste punt

08 september 2009

DORDRECHT - De Dordtse Sportboulevard, het grootste overdekte sportcomplex van Nederland, bereikt vrijdag het hoogste punt, ruim 22 meter. Het Sportboulevard Dordrecht bestaat straks uit een sport- en turnhal, een zwemhal met een vijftig meter lang sportbad, doelgroepen- en recreatiebad, een ijshal met ijshockeyveld, een oefenbaan en een 250 meter hardrijbaan.

De Sportboulevard is onderdeel van het Gezondheidspark waar de gemeente Dordrecht, het Albert Schweitzer ziekenhuis en Multi Vastgoed samenwerken. Met de bouw van de Sportboulevard Dordrecht is een bedrag van ruim 52 miljoen euro gemoeid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.