Jongen komt klem te zitten met voet onder trolley

10 september 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige man uit Dordrecht is met zijn voet onder een trolley terecht gekomen. De man loste op woensdagmiddag 9 september 2009 een vrachtwagen bij een supermarkt aan het Van Eesterenplein in Dordrecht.

Op het moment dat de laadklep van de vrachtauto helemaal naar beneden was rolde hij de trolley gevuld met goederen van de laadklep. Hierbij viel de trolley om en kwam de voet van de 18-jarige klem te zitten onder de trolley. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een gebroken voet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.