Verlichtingscontrole op de Krispijnseweg

11 september 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Tijdens een verlichtingscontrole hebben politieagenten van het wijkteam 20 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen verlichting hadden. Ze hielden de controle op donderdagavond 10 september 2009 van 20.45 tot 21.30 uur op de Krispijnseweg. De controle was gericht op het fietsverkeer vanuit het centrum en het Weizigtpark.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.