Personenauto tegen boom bij de Oranjelaan

11 september 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Op donderdagavond 10 september 2009 omstreeks 23.55 uur vond een éénzijdig verkeersongeval plaats op de Noordendijk. Een 22-jarige man uit Dordrecht die in de richting van de Oranjelaan reed, verloor door nog onbekende oorzaak, in een flauwe bocht de macht over het stuur van zijn personenauto.

De auto raakte in een slip en botste tegen een boom aan de andere kant van de rijbaan. Daarna kwam de auto op de rijbaan tot stilstand. De man is met vermoedelijk rug- en nekletsel en diverse kneuzingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte totaal vernield en werd weggetakeld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.