Verdachten inbraak aan de Laan der Verenigde Naties aangehouden

11 september 2009 door Josette Huisman

DORDRECHT - Twee mannen van 30 jaar uit Rotterdam en 45 jaar uit Georgië zijn door politieagenten aangehouden als verdachten van inbraak bij een bedrijf. Dit gebeurde op vrijdagochtend 11 september 2009 omstreeks 00.30 uur bij een bedrijf aan de Laan der Verenigde Naties.

Politieagenten kregen een melding van de inbraak waarbij een man was weggelopen. Agenten troffen op de Weeskinderendijk de 30-jarige man aan die aan het signalement voldeed. Hij werd vervolgens aangehouden. Na een zoekactie op het bedrijventerrein aan de Laan der Verenigde Naties werd verstopt onder een auto de 45-jarige man aangetroffen.

Bleek dat er was ingebroken bij een autobedrijf. Er was een gat in het hekwerk geknipt en van de daar geparkeerd staande voertuigen waren een aantal wieldoppen en wielbouten verwijderd in een poging om de wielen te stelen. Politieagenten van de Unit Forensische Opsporing stellen een sporenonderzoek in. De verdachten zijn ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.