Poging tot inbraak aan de Rijksstraatweg: verdachte aangehouden

14 september 2009

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is aangehouden wegens poging inbraak. Dit gebeurde op maandagochtend 14 september 2009 omstreeks 00.45 uur bij een bedrijf aan de Rijksstraatweg.

Na een inbraakalarm ging een beveiliger naar het bedrijf toe. Hij zag drie verdachte personen staan die bij het zien van de beveiliger er als een haas vandoor gingen. Twee op de fiets en één lopend. De verdachte die er lopend vandoor ging werd door de beveiliger aangehouden en overgedragen aan de politie. Bleek dat er daadwerkelijk was geprobeerd de zijdeur van het bedrijf open te breken. De verdachte is ingesloten. Politieagenten van de Unit Forensische Opsporing stellen een sporenonderzoek in. De politie heeft de poging inbraak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.