Man gaat joyriden onder invloed en eindigt in berm bij de Oranjelaan

14 september 2009

DORDRECHT - Voor onder andere joyriding is een 18-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen stelden op zaterdag 12 september 2009 rond 04.45 uur een onderzoek in. In de berm bij de Oranjelaan in Dordrecht stond een beschadigde auto. Een getuige wees de agenten hierop.

Na een zoektocht vonden de politiemensen de 18-jarige. Deze was onder invloed van alcohol en had de autosleutel bij zich. De verdachte vertelde dat de auto van zijn broer zonder toestemming had meegenomen. De 18-jarige heeft ook geen rijbewijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.