Dronken man is vervelend

14 september 2009

DORDRECHT - Bij de Beekmanstraat in Dordrecht hebben agenten op vrijdagavond 11 september 2009 een 50-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Zijn aanhouding was voor openbare dronkenschap.

De politiemensen namen de verdachte mee naar het bureau. Daar spuugde hij een politieman in zijn gezicht. Verder zorgde de verdachte ook nog voor wateroverlast in het arrestantencomplex. Hij liet water lopen. Naast de dronkenschap moet de verdachte zich nu ook verantwoorden voor vernieling en belediging.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.