Oorzaak van brand in bedrijf blijkt storing

14 september 2009
Oorzaak van brand in bedrijf blijkt storing

DORDRECHT - Een brand bij een bedrijf blijkt een storing te zijn. Op vrijdagmiddag 11 september 2009 kwam de melding van een binnenbrand bij een ziekenhuisafvalverwerkingsbedrijf aan de Baanhoekweg in Dordrecht. Omdat bij het bedrijf ook schadelijke stoffen zijn sloot de politie de omgeving waaronder de Baanhoekweg af.

Na onderzoek bleek het te gaan om een storing of blokkade van het kleppensysteem. Hierdoor kon de rook niet op een normale manier weg en stond de fabriek onder de rook.

Foto: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.