Aanrijding op het Leerpark heeft letsel als gevolg

14 september 2009

DORDRECHT - Twee auto’s zijn zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op vrijdagmiddag 11 september 2009 bij het parkeerterrein van het Leerpark in Dordrecht. Een 20-jarige automobiliste uit Dordrecht wilde parkeren.

Opeens kwam er een andere auto aangereden en dit voertuig botste tegen de auto van de vrouw. Zij had onder andere letsel aan haar knie. Mogelijk reed de andere auto met achter het stuur een 19-jarige man te snel. De inzittenden van dit voertuig liepen lichte verwondingen op aan hun gezicht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.