Oude vrouw onder invloed veroorzaakt brand met sigaret

14 september 2009

DORDRECHT - De brandweer heeft een kleine woningbrand snel geblust. De brand brak uit op zondagmorgen 13 september 2009 in een woning aan de Eigenhaard in Dordrecht. Agenten troffen de 50-jarige bewoonster buiten.

Ze was onder invloed van alcohol. De vrouw vertelde dat ze op de bank zat toen haar sigaret en aansteker op de bank vielen. De politiemensen hielden de vrouw aan en namen haar mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.