Beeld van Titus Brandsma krijgt nieuwe plek

18 september 2009

DORDRECHT - Jan Asjes van Dijk heeft een fraai beeld gemaakt van de in 1995 zalig verklaarde karmeliet Titus Brandsma. Het beeld had een plek in het Dordtse Titus Brandsma college, maar die school is inmiddels met het Dalton onderwijs een fusie aangegaan. Daarom zoekt katholiek Dordt een nieuwe passende plek voor het beeld. Mogelijk zal het begin november op een nieuwe locatie worden onthuld, veertien jaar na de zalig verklaring van Titus. Die viel op 3 november.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.