Ex-vriend aangehouden voor bedreiging aan de Burgemeester Beelaertspark

18 september 2009

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag 18 september rond 01.00 uur op de Planetenlaan aangehouden nadat hij zijn ex-vriendin had bedreigd in een woning aan het Burgemeester Beelaertspark.

De man ging er met zijn personenauto met hoge snelheid vandoor waarbij de gealarmeerde agenten de man na een achtervolging uit het oog verloren. Op het Sterrenburgplein werd de auto aangetroffen en zagen de agenten de man rennen. Opnieuw wist de man te ontkomen maar collega-agenten wisten de man alsnog aan te houden. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.