Nieuwe burgemeester van Bamenda maakt kennis met Dordrecht

21 september 2009

DORDRECHT - De burgemeester van Bamenda, dhr. Vincent Nji Ndumu, bezoekt Dordrecht van zaterdag 19 september tot woensdag 23 september. Hij wordt vergezeld door de Secretary General van de Bamenda City Council en een woordvoerder. Het betreft een eerste bezoek aan Dordrecht van dhr. Ndumu, die sinds maart 2009 tot burgemeester van Bamenda benoemd is.

Programma
Op zaterdagavond wordt de delegatie verwelkomd door burgemeester Bandell.
Op maandag en dinsdag staan vooral besprekingen gepland met mevrouw G. Davids die de internationale betrekkingen voor de gemeente Dordrecht in portefeuille heeft en de stichting Dordrecht-Bamenda.
Naast kennismaking met de stad Dordrecht wil dhr. Ndumu zich namelijk vooral laten informeren over alle stedenbandactiviteiten en projecten. Dinsdagavond zal de delegatie aanwezig zijn bij de Dordtse Kamers.

Stedenband
De stedenband met Bamenda bestaat al sinds 1996. De vorige burgemeester van Bamenda, dhr. Sanjou -Tadzong heeft een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van deze stedenband. Sinds 1996 zijn er vele activiteiten georganiseerd in het kader van de stedenband. De laatste gr ote activiteit vond plaats in juni tijdens de Dordtse stedenbandenweek “Grenzeloos”. Tijdens deze week waren twee schilders uit Bamenda te gast in Dordrecht.

Voor meer informatie over de stedenband met Bamenda bezoek: www.dordrecht-bamenda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.