Winkeldief verzet zich

21 september 2009

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op zondagmiddag 20 september op het centraal station aan het Stationsplein. De man stal enkele goederen uit de winkel op het station. Hij ging er vervolgens vandoor. Hij werd door agenten gezien op het station.

Met veel moeite lukte het de politieagenten om de zich hevig verzettende verdachte aan te houden. Beide agenten hielden aan de aanhouding lichte verwondingen aan respectievelijk vinger en hand op. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.