Twee verdachten aangehouden voor bedreigingaan de Crayensteynstraat

21 september 2009

DORDRECHT - Op zaterdagavond 19 september heeft de politie rond 23.00 uur twee verdachten van 27 jaar uit Tilburg en 20 jaar uit Dordrecht aangehouden op de Crayenstreynstraat. De meldster belde de politie dat zij één van de mannen met een vuurwapen in de tuin had gezien. Daarna werd duidelijk dat twee mannen wegreden in een donkergekleurde auto.

Op de Crayensteynstraat hielden de agenten de auto staande en werden beide inzittenden, volgens de in het geval van vuurwapen gevaarlijke verdachten vastgestelde procedure, aangehouden. In het voertuig werden onder andere pepperspray, een mes, een van diefstal afkomstige autoradio en weed aangetroffen. In een woning in genoemde straat werd na de inbeslagname van de auto een zoeking gehouden. Zowel in de auto als in de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de verdachten en het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.