Aanrijding tussen fietser en personenauto op de Nieuw Noordpolderseweg

21 september 2009

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 19 september heeft op de Nieuw Noordpolderseweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietster en een personenauto.

Een 46-jarige vrouw uit Dordrecht reed om 14.45 uur over het fietspad op de Noordendijk toen een 44-jarige man in zijn auto vanaf de Noordendijk richting Stadspolders rechtsaf wilde slaan over de Nieuw Noordpolderseweg. De man verleende voorrang aan een fietser die van rechts kwam, maar zag de van linkskomende fietster over het hoofd. De vrouw raakte gewond aan haar wenkbrauw en hield aan de klap hoofdpijn over. Zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.