Tweetal ontsnapt tijdens proletarisch winkelen

23 september 2009

DORDRECHT - Een beveiligingmedewerker van een groot warenhuis aan de Voorstraat kon dinsdagmiddag 22 september een tweetal bezoekers aanhouden. Het tweetal had even daarvoor voor 400 Euro aan kleding in geprepareerde tassen gestopt en was daarmee de winkel uitgelopen zonder af te rekenen.

De beveiliger had hen al in de gaten waarna de aanhouding plaats vond en het tweetal, een 21-jarige inwoonster van Spijkenisse en een 24-jarige inwoner van Rotterdam, kon worden overgedragen aan de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.