Dordrecht.net op polo-shirts en jassen!

24 september 2009
Dordrecht.net op polo-shirts en jassen!

DORDRECHT - Dordrecht.net heeft nu ook een eigen Polo-shirt en jassen met een opdruk van het bekende embleem.

De opdruk is verzorgd door Kleijn Gifts & Goods. Het embleem is door middel van een sublimatiedruk op het shirt gedrukt, waardoor het er niet op is "geplakt", maar netjes in de vezels is verwerkt. Hierdoor blijft de opdruk ook na vele keren wassen er zeer goed uitzien. Ook is de stof van de shirts van zeer fijne kwaliteit om een uitstekende opdruk te krijgen. Zowel de voorkant als de achterkant heeft een bedrukking.

 De polo-shirts zijn in beperkte oplage verkrijgbaar tegen de kostprijs van € 15,- per shirt. Een leuk cadeau voor jezelf of een echte Dordrecht-fan!

De jas is gevoerd (fleece in de kleur grijs), heeft een dikke kraag en is dus geschikt om zelfs in de winter te dragen. De jas is windproof en waterafstotend. In de kraag zit een kapuchon.
In de binnenkant zit zowel een telefoonpocket als een gewone pocket. Zowel de voorkant als de achterkant van de jas heeft een bedrukking. Ook hier is embleem door middel van een sublimatiedruk op de jas gedrukt, waardoor het er niet op is "geplakt", maar netjes in de vezels is verwerkt.

De jassen zijn in beperkte oplage verkrijgbaar tegen de kostprijs van € 35,- per jas. Een leuk cadeau voor jezelf of een echte Dordrecht-fan!

Voor uw bestelling kunt u een email sturen aan redactie@dordrecht.net of het contactformulier invullen. Geef aub ook even de gewenste maat door. Ook voor eventuele vragen kunt u hier terecht. Het polo-shirt/jas wordt zonder extra kosten persoonlijk door de webmaster bij u thuisbezorgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.