Aanrijding op de A16

25 september 2009

DORDRECHT - Op donderdagmiddag 24 september 2009 omstreeks 17.05 uur vond op de toerit naar de Rijksweg A16 in de richting Zwijndrecht een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto. Een personenauto, bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Zwijndrecht reed vanaf de Laan der Verneigde Naties de toerit op.

Vermoedelijk als gevolg van een lekke band begon haar voertuig te schudden. Ze raakte de macht over het stuur kwijt, de auto tolde rond en kwam op de rijbaan van de Rijksweg A16 tot stilstand. Daar reed een bestelauto bestuurd door een 28-jarige man uit Rotterdam, die vervolgens frontaal op de personenauto botste.

De vrouw die met haar zoontje van drie in de auto zat, raakte licht gewond aan haar gezicht en had last van haar nek. Uit voorzorg werd door de brandweer het dak van de auto verwijderd en werd de vrouw, die zwanger is, met haar zoontje per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bestelauto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd. De personenauto raakte totaal vernield.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.