Fietser aangereden - politie zoekt naar getuigen

25 september 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar mogelijk getuigen van een aanrijding tussen een  fietser en een donker kleurige personenauto. De aanrijding vond plaats op maandagmiddag 21 september 2009 omstreeks 17.00 uur op de rotonde van de Hastingsweg. Een 16-jarige jongen uit Dordrecht kwam vanaf de dijk aan fietsen en ging richting Stadspolders.

De personenauto reed tegen het achterwiel van de fiets. De bestuurster van de auto stopte en vroeg of hij wat mankeerde. De jongen liep geen letsel op en daarop stapte de vrouw in en reed weg. De fiets liep echter behoorlijke schade op. De jongen had een kenteken onthouden, maar na onderzoek van de politie bleek het kenteken niet te kloppen. De jongen zit nu met de schade. De politie is op zoek naar de bestuurster van de personenauto of mensen die iets gezien hebben of weten van deze aanrijding. Ze worden verzocht te bellen met de politie op

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.