Verdachte overleden in politiecel

28 september 2009
Verdachte overleden in politiecel

DORDRECHT - Een 34-jarige inwoner van Polen is maandagochtend 28 september overleden in een politiecel van het arrestantencomplex aan de Overkampweg in Dordrecht. De rijksrecherche is een onderzoek gestart.

De politie kreeg zondagavond 27 september rond middernacht een melding van een dronken man voor het station in Dordrecht. De politie trof daar een 34-jarige man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was. De man werd aangehouden voor openbare dronkenschap en is meegenomen naar het politiebureau.

Op het politiebureau is de verdachte onderzocht door de  GGD-arts waarna hij is ingesloten in een observatiecel. Bij een controle door het aanwezige personeel bleek dat de man geen hartslag meer had. Hierop is direct gestart met reanimatie maar dit mocht niet meer baten. Sectie moet uitwijzen waaraan de man uiteindelijk is overleden. De rijksrecherche heeft een onderzoek ingesteld. 
 
Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.