Politie zoekt getuigen van mogelijke aanrijding met zwaar letsel

28 september 2009

DORDRECHT – De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben dat een 85-jarige vrouw donderdagmiddag 24 september hard ten val kwam op een parkeerplaats van de Merwedestraat.

De vrouw afkomstig uit Dordrecht stond rond 15.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt toen zij plots ten val kwam. Het vermoeden bestaat dat de vrouw is aangereden door een auto. Aangezien de vrouw zwaar letsel aan haar heup, rug en bekken heeft opgelopen is het van belang om de oorzaak van haar val te achterhalen.

Heeft u iets gezien dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.