Politie houdt man aan na bedreiging portier

28 september 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 26 september een 35-jarige man aangehouden voor bedreiging van een portier.

De man had even daarvoor bij een horecagelegenheid aan de Houttuinen een portier bedreigd omdat hij er niet in mocht. De verdachte ging hierna door het lint en moest door een aantal portiers in bedwang worden gehouden totdat de politie kwam. Die heeft de verdachte meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

De portier heeft aangifte gedaan van bedreiging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.