Man aangehouden voor winkeldiefstal aan het Pearl Buck-Erf

28 september 2009

DORDRECHT – Een 39-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op vrijdagmorgen 25 september 2009 in een winkel aan het Pearl Buck-Erf.

De man stal voor ruim 14 euro boodschappen, stopte deze onder zijn jas en verliet de winkel zonder te betalen. Hij werd betrapt door personeel van de beveiliging. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding. Hij werd overgedragen aan politieagenten, die meenamen naar het bureau. Hij is na verhoor heengezonden.

De politie maakt proces-verbaal op. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.