Oorzaak dodelijk ongeval op de Recklinghausenweg/Stadspolderring kruising nog in onderzoek

28 september 2009

DORDRECHT – De politie is op zoek naar weggebruikers die vrijdagochtend 25 september rond 08.30 uur getuige zijn geweest van het dodelijk ongeval op de kruising Recklinghausenweg met de Stadspolderring. Bij dit ongeval kwam een 19-jarige fietster uit Dordrecht om het leven.

Medewerkers van de Regionale Verkeersondersteuning hebben een technische onderzoek ingesteld teneinde de toedracht van het ongeval te achterhalen. De toedracht is op dit moment nog niet geheel duidelijk waardoor de politie genoodzaakt is getuigen op te roepen van dit tragische ongeval.

De veroorzaker van het ongeval, een 21-jarige inwoner van Rotterdam, zit nog steeds vast. Heeft u informatie die ons kan helpen bij de reconstructie van dit ongeval dan kunt u bellen met de politie op het algemene nummer 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.