Mannen worden opgepakt met grote hoeveelheid koper

29 september 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 20 en 23 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden als verdachten van diefstal danwel heling van 170 kilogram koperen kabel.

Dit gebeurde op maandagmorgen 28 september 2009 op de Thorbeckeweg. Beiden zaten in een personenauto. De 20-jarige man was de bestuurder en politieagenten zagen dat hij door een rood verkeerslicht reed op het Admiraalsplein.

Terwijl de agenten een bekeuring uitschreven zagen ze op de achterbank het koper liggen. Ze hadden geen goede verklaring voor de aanwezigheid en herkomst. Daarop werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.