Dronken man aangehouden op verdenking van vernieling bushokje aan de Cornelis Houtmanstraat

02 oktober 2009

DORDRECHT - De politie heeft op donderdagavond 1 oktober rond 23.15 uur een 32-jarige dronken man aangehouden op de Spuiweg.

Getuigen gaven door dat een man de ruiten van een bushokje aan de Cornelis Houtmanstraat zou vernielen. Tijdens het aanrijden werd duidelijk dat de man in een bus was gestapt richting de Staart en bij de Spuiweg was uitgestapt. Daar werd de man in dronken toestand in een eethuis aangetroffen. De man beledigde de agenten en werd aangehouden. Collega-agenten constateerden dat de ruiten van het bushokje waren vernield. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.