Drie jongens aangehouden na vuurwerk afsteken aan Ambonstraat

03 oktober 2009

DORDRECHT - Twee jongens van 15 jaar en 20 jaar uit Dordrecht en een jongen van 16 jaar uit Zwijndrecht zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober aangehouden aan de Ambonstraat.

Het drietal stak vuurwerk af op een speelveldje, waarbij een prullenbak werd vernield en schade ontstond aan het kunstgras van het speelveldje. Buurtbewoners spraken de jongens hierop aan, waarna een van de drie een bedreiging uitte naar een van de buurtbewoners. Tevens zag een buurtbewoner dat een van de jongens een op een wapen gelijkend voorwerp bij zich droeg. Hierop waarschuwden buurtbewoners de politie die ter plaatse kwam en de jongens aanhield. In de bosjes vond de politie een plastic nepwapen en een mes.

De jongens zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Het nepwapen en het mes zijn in beslag genomen..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.