Poging tot beroving aan het Oranjepark

03 oktober 2009

DORDRECHT - Op vrijdagavond 2 oktober vond rond 22.00 uur een poging tot beroving plaats.

Een 23-jarige vrouw uit Alblasserdam liep aan het Oranjepark toen ze werd aangesproken door twee jongens. Ze vroegen haar om haar waardevolle bezittingen af te geven. Een van de twee jongens gaf de vrouw vervolgens een klap tegen haar hoofd. Toen er een auto langs kwam rijden, gingen de twee er zonder buit op de fiets vandoor.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien dat met het voorval te maken kan hebben, contact op te nemen via tel: 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800 7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.