Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed aan de Houttuinen

03 oktober 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige vrouw uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 oktober betrapt op het rijden onder invloed. Agenten zagen de vrouw over de Houttuinen rijden waarbij zij een geslotenverklaring negeerde. De agenten hielden de vrouw hierop staande om een bekeuring uit te schrijven.

Uit de blaastest die ze vervolgens bij de vrouw afnamen, bleek dat de vrouw drie keer zo veel had gedronken als is toegestaan. Hierop is de vrouw aangehouden en is haar rijbewijs ingevorderd. Na verhoor op het politiebureau is de vrouw heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.