Rijden zonder geldig rijbewijs en onder invloed op de A16

05 oktober 2009

DORDRECHT - Een 38-jarige man uit Rotterdam is zondagochtend aangehouden voor rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs.

De man reed over de A16 toen hij tijdens een routinecontrole staande werd gehouden. Uit de blaastest die werd afgenomen bleek dat de man met een promillage van 0.85 ruim anderhalf keer zo veel had gedronken als is toegestaan. Tevens bleek hij niet over een geldig rijbewijs te beschikken.

De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.