Verdachte van diefstal aangehouden aan de Van Godewijckstraat

06 oktober 2009

DORDRECHT - Na een melding van diefstal hebben agenten een 29-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politiemensen gingen op dinsdag 6 oktober 2009 net na middernacht naar de Van Godewijckstraat in Dordrecht omdat iemand een zeecontainer met steigermateriaal aan het leeghalen was.

Hij zou spullen in een winkelwagen stoppen. Toen agenten aankwamen rende de verdachte weg. Na een korte achtervolging volgde de aanhouding van de 29-jarige man. In de winkelwagen lagen al vier bouwstempels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.