Binnenbrand in restaurant aan de Tolbrug

08 oktober 2009

DORDRECHT - In een restaurant aan de Tolbrug heeft op 8 oktober een binnenbrand gewoed. Niemand raakte gewond. De brand ontstond op de begane grond, vermoedelijk in de keuken. Er ontstond een forse rookontwikkeling, maar de brandweer was er snel bij om de vlammen te blussen en het restaurant te ventileren.

De woning op de eerste en twee verdieping liep rookschade op. Doordat de brand zich mogelijk tussen het plafond van de begane grond en de vloer van de eerste verdieping en in tussenwanden had verspreid, moest de brandweer een aantal daarvan openzagen. De brandweer was de situatie na ongeveer uur meester, waarna het nablussen, controleren en ventileren kon beginnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.