Verdachte van verduistering aangehouden op de Komatistraat

08 oktober 2009

DORDRECHT - Op 7 oktober  is op de Komatistraat een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man werkte tot een aantal maanden geleden als ondersteuningsmedewerker voor een organisatie in Dordrecht. Na de zomervakantie ontdekte personeel dat uit het pand van de organisatie een computer was verdwenen.

Uit eigen onderzoek van de organisatie bleek dat de ex-werknemer als mogelijke verdachte van verduistering in aanmerking kwam. Personeelsleden gingen bij de man op bezoek en troffen daar de computer aan. De politie werd gebeld en de man werd op verdenking van diefstal of verduistering aangehouden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.